اقتصاد زیستی

گلوگاه اقتصاد مقاومتی ، شرکتهای دانش بنیان است

دبیر ستاد توسعه فرهنگ اقتصاد دانش بنیان تاکید کرد: راه نجات اقتصاد کشور از معبر شرکت های دانش بنیان می گذرد و باید در جهت توسعه این بخش حرکت کنیم.

?در برنامه تیتر امشب شبکه خبر در چهارشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۶ که با حضور دکتر مهبودی، پرویز کرمی و دکتر صاحبکار انجام گرفت به توضیح ارائه بسته های حمایتی از شرکتهای دانش بنیان پرداختند.

?دکتر مهبودی ، رییس یکی از بزرگترین شرکتهای تولیدی و تحقیقاتی داروهای بیوتکنولوژی در این برنامه از ظرفیت بالای سرمایه گذاری در داروهای بیوتکنولوژی گفت و افزود: در طول پنج سال گذشته از ۳۲۰ میلیون دلار به ۶۵۰ میلیون دلار صرفه جویی ارزی رسیدیم که درحدود ۴۰۰ میلیون دلار هم اگر به واردات مواد اولیه اختصاص دهیم، می شود ۲۵۰ میلیون دلار ارزش افزوده که داروهای بیوتکنولوژی برای کشور ایجاد کردند. از طرفی دیگر داروهای بیوتکنولوژی که در داخل کشور تولید می شوند ۶۰ درصد قیمت بین الملل هستند یعنی ۴۰ درصد ارزانتر که اگر این ۶۵۰ میلیون دلار را ضربدر ۳۵۰۰ تومان کنیم یعنی ۲۰۰۰ میلیارد تومان از هزینه های دولت و بیمه و مردم کاسته شده که ۴۰ درصد آن معادل با۵۰۰ میلیارد تومان صرفه جویی برای شرکتهای بیمه می شود، در حالی که کل هزینه اولیه برای تولید این داروها در داخل کشور ۱۵ تا ۲۰ میلیون دلار است.

?در شرکتهای تولیدی و تحقیقاتی، داروهای بیوتکنولوژی علاوه بر اینکه به طور مستقیم اشتغال زا است چون ماهیت آن حرکت دانش بنیان است، کارآفرینی غیرمستقیم دارد یعنی مثلاً هر نفر که خودش به طور مستقیم کار می کند، سه نفر هم بیرون برایش کار می کنند. شرکت دارویی ما برای ۲۲۰۰ نفر به طور مستقیم اشتغال زایی کرده که اگر ضربدر ۳ کنیم می شود در حدود ۶۰۰۰ نفر به طور کلی اشتغال زایی داشته ایم. Target (هدف) ما ورود به بازار اروپا است که البته برای هر دارو ۴۰ تا ۵۰ میلیون دلار هزینه برای این کار لازم است. برای مشاهده گزارش کامل این برنامه به لینک آن در قسمت منابع مراجعه کنید.

نویسنده: حسین گدازی

☑️ منبع

کانال اقتصاد زیستی

گلوگاه اقتصاد مقاومتی ، شرکتهای دانش بنیان است – اخبار زیست فناوری

Rate this post
برچسب‌ها
نمایش بیشتر

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
EnglishIran
بستن
بستن