بیوتکنولوژی پزشکی

گوجه ها را دوباره مزه دار کنیم

گوجه ها را دوباره مزه دار کنیم  گوجه ها را دوباره مزه دار کنیم

✅تجزیه و تحلیل های ژنتیکی نشان داده است که کدام ژن ها برای تثبیت طعم غنی اصلی گوجه ها نیاز هستند. طعم دلپذیر سنتی که در بسیاری از نمونه های موجود در بازار این میوه یافت نمی شود. در طول سالیان متعدد گوجه ها بر اساس ویژگی هایی چون اندازه و سفتی برای اهدافی چون حمل و نقل انتخاب مصنوعی شده اند. انتخاب بدون توجه به طعم دلیل از دست دادن طعم اصلی میوه در بسیاری از واریته های مدرن است.


دنیس تیمن از دانشکده کشاورزی چین به ترتیب تمام ژنوم های واریته های مدرن ، سنتی و وحشی 398 نمونه گوجه را با هدف شناخت ژن های ایجاد طعم که از دست رفته اند مرتب کرده است.

همچنین 160 نمونه گوجه فرنگی که 101 واریته را شامل می شد، توسط یک جامعه ی آماری مصرف کننده بررسی شد که نمونه ها را بر اساس ویژگی هایی چون “میل کلی” و”شدت عطر و طعم” ارزیابی کرده است .

نتایج تحلیل مصرف، اشاره به ده ها مکمل شیمیایی سود آور دارد. با تکیه بر این اطلاعات محققان توانستند13 مکمل شیمیایی مربوط به طعم را بشناسند که به طور قابل ملاحظه ای در نمونه های مدرن که با نمونه های سنتی مرتبط اند کاهش یافته است.

اطلاعات توالی ژنتیکی برای شناسایی ژن های متناظر از دست رفته مورد استفاده قرار گرفت. در میان نتایج دیگر گروه دکتر تیمن فهمید که میوه ی کوچکتر مقدار بیشتری قند دارد که نشانگر انتخاب گوجه متناسب با اندازه است که به قیمت از دست رفتن شیرینی و طعم گوجه تمام شده است.

#ژنتیک و اصلاح

ترجمه: علی کدخدایی

☑️لینک خبر
☑️لینک مقاله
☑️عضویت در کانال زیست فن
☑️️عضویت در زیست فن کشاورزی

گوجه ها را دوباره مزه دار کنیم – زیست فناوری

برچسب‌ها
نمایش بیشتر

علی چوپانی

بیش از 4 سال است که در کنار دیگر دوستان در مجموعه زیست‌فن هستم. زیست شناسی خوندم ولی به خاطر علاقه خودم به وب و سئو در حال حاضر مدیریت سایت زیست‌فن و نظارت بر سئوی محتواهای تولیدی در زیست‌فن رو به عهده دارم. اینجا خانه‌ی ماست، به ما سر بزنید!

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شـش × = شصـت

دکمه بازگشت به بالا
EnglishIran
بستن