بیوتکنولوژی پزشکی

یک کربوهیدرات طبیعی علیه مسمومیت غذایی

کلستریدیوم پرفریژنس (Clostridium perfringens)، بعد از سالمونلا، دومین عامل بیماری های منتقله از غذا در ایالات متحده است. این باکتری معمولا در گوشت های نیم پز، یا فرآورده های گوشتی، رشد و تولید توکسین می کنند. به دنبال استفاده از این گوشت های آلوده توسط انسان، علامت هایی همچون اسهال و درد نواحی شکمی ظاهر خواهد شد.


پروفسور سارکر استاد دانشگاه اورگان و تیمش، اثر کیتوزان که یک پلی ساکارید خطی است را بر مهار رشد این باکتری در غذا بررسی نمودند. اثر این پلی ساکارید، هم در محیط کشت مایع حاوی باکتری، و هم در مرغ پخته شده ی آلوده به سی. پرفریژنس مورد بررسی قرار گرفت. نتایج، مهار رشد و تولید اسپور توسط باکتری را، در حضور کیتوزان نشان داد.

به گفته ی سارکر، آینده ی تحقیقات می تواند بر روی دوز مصرفی کیتوزان و بهینه سازی شرایط استفاده از این پلی ساکارید باشد. به طور مثال، ممکن است استفاده از یک ترکیب دیگر به همراه کیتوزان، باعث افزایش اثر مهاری حاصل از این پلی مر شود.

ترجمه : محمدحسین عباسپور

لینک خبر
لینک مقاله

برچسب‌ها
نمایش بیشتر

نوشته‌های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
EnglishIran
بستن
بستن