فعالیت واحد تولید بیودیزل با استفاده از سویا در Crookston امریکا

کشاورزان مینهسوتا شمالی به دلیل فاصله از مشتریان، سویاهای خود را با قیمت پایینتری به فروش میرسانند. با راهاندازی واحد soybean-crushing در سال ۲۰۲۱، به این کشاورزان کمک خواهد شد تا از سویاهای خود بهتر استفاده کنند. این واحد فرایندی هر ساله ۲۱ میلیون پیمانه سویا –حدود ۲۵ درصد از محصولاتی که در منطقه رشد کردهاند- را تحت فرایند تولید بیودیزل قرار خواهد داد. این واحد به دو منظور احداث خواهد شد: ۱. تولید بیودیزل ۲. تولید غذای دام.
سویا میتواند در یک واحد ۱۵۰ میلیون دلاری که در حال احداث است، به سوخت بیودیزل تبدیل شود و تقاضای محلی برای ۱۱ منطقه اطراف Crookston را پاسخگو باشد. با راهاندازی این واحد، ۱۰۰ شغل نیز ایجاد خواهد شد. یک قسمت از واحد برای فرایند non-GMO به منظور سویاهای آلی مورد استفاده قرار خواهد گرفت. فردی که پیشنهاد راهاندازی این واحد را داده است، Dennis Egan –شهردار سابق Red Wing, Minn- است که اکنون شرکتی به نام Epitome Energy دارد.
وی میگوید: “۱۵۰ میلیون سرمایه برای انجام پروژه و رساندن آن به نیمهفعالیت خود مورد نیاز است.” او اکنون در تلاش است که ۱۰ میلیون دلار بودجه اولیه را فراهم کند و یک مجوز برای این پروژه باید بگیرد که ممکن است ۱۸ ماه طول بکشد.
در مینهسوتا شمالی، سویا بیشتر برای صادرات به کشور چین کشت میشود. نزدیکترین واحدهای فرایندی در اطراف این منطقه؛ Aberdeen، S.D. و Mankato میباشد. سویا در شمال غربی مینهسوتا به دلیل اعمال تعرفههایی توسط کشور چین که در مقابل اعمال تعرفههای کشور امریکا ظاهر شد، سودآوری کمتری نسبت به حد معمول دارد. Slunecka گفت “واحدهای فرایندی در کوتاهمدت کمکی نخواهند کرد، که البته این نشانه مثبتی برای کشاورزان است! این نقطهای روشن در دنیای بسیار تاریک ما است. سرمایهگذاری در این پروژهها به علت کمرنگ بودن بعد اقتصادی، چالشبرانگیز است.”
مدیر اجرایی مرکز تحقیقات و توسعه سویا در مینهسوتا شمالی -Tom Slunecka- گفت: “سویاهای این منطقه دارای قیمت کمتری نسبت به سایر مناطق امریکا هستند و هزینههای عملیاتی ما خیلی پایینتر از جاهای دیگر نیست. و این بدان معناست که حاشیه سود ما کم است.”
طبق گفته Dennis Egan: “دلیل اینکه باعث شد این پروژه را دنبال کنیم این است که مینهسوتا واردکننده خالص سوخت بیودیزل است. پیش از آنکه این بحث با کشور چین پیش بیاید، این موضوع را بررسی کردیم که چگونه میتوانیم سوددهی سویا را افزایش داده و از طرفی نواسانات بازار را کاهش دهیم. طی بررسیهایی که داشتیم راه را در استفاده از پتانسیل منطقه مینهسوتا دیدیم. نظر کشاورزان برای این پروژه کاملاً مثبت و موافق بوده است.”
☑ منبع خبر