خوراک ماهی
-
سازگاری فعالیت آنزیم های گوارشی با جیره غذایی در گربه ماهی
شناخت پروفایل آنزیمهای گوارشی طی مراحل اولیه زندگی، و انطباق آن با جیره غذایی در نظر گرفته شده برای گونهها، در درک فیزیولوژی تغذیه ای آنها امری ضروری به حساب میآید. این شناخت به تعیین زمان مناسب غذادهی دستی و بهینهسازی ترکیب جیره غذایی کمک خواهد کرد و در نهایت…
-- بیشتر بخوانید -- -
تولید تجاری ماهی سالمون با روغن امگا3 از جلبک دریایی
شرکت نروژی Lingalaks تولیدکننده ماهی سالمون، روغن امگا 3 جلبک دریایی حاوی اسیدهای چرب EPA و DHA را جایگزین روغن ماهی در تغذیه ماهیان خود کرده است، تا تولید پایدارتری داشته باشد.
-- بیشتر بخوانید -- -
سرمایهگذاری شرکتها در سیستم بهرهوری خوراک آبزیان
صندوق سرمایهگذاری پیشگامی که به صورت انحصاری بر آبزیپروری پایدار تمرکز کرده است (Aqua-Spark)؛ به تازگی اعلام کرده که سرمایهگذاری خود را در شرکتی نروژی با نام CageEye انجام داده است. بیشترین هزینه جاری برای هر گونه عملیات آبزیپروری، خوراک است. به همین منظور، شرکت CageEye بر بهبود روشهای خوراک…
-- بیشتر بخوانید -- -
روغن کانولا، جایگزین مناسب چربی در جیره ماهیان خاویاری
در مطالعه صورت گرفته توسط محققین ایرانی، اثر جایگزینی روغن گیاهی کانولا به جای روغن ماهی بر روی رشد، فاکتورهای خونی و کیفیت گوشت فیلماهی بررسی شد. نتایج این مطالعه در مجموع روغن کانولا را به عنوان جایگزینی مناسب برای روغن ماهی معرفی کرد. علی صفرپور املشی دانشجوی سال آخر…
-- بیشتر بخوانید --