زیست توده گیاهی
-
روش جدید بهبود ساقه ذرت
دیواره سلولی همچون مرزی است که گیاه را در مقابل حشرات و عوامل بیماریزا محافظت میکند. این ساختار منبع مناسبی از زیستتوده به شمار میآید که از سلولز، همیسلولز و لیگنین تشکیل شده است. لیگنین ساختار پیچیدهای برای استفاده بهعنوان زیستتوده دارد. شناسایی ژنهای مسئول ایجاد جهش در گونه جهشیافته…
-- بیشتر بخوانید -- -
استفاده از کریسپر در بهبود محتوای لیگنین گیاهان علفی
لیگنین موجود در زیست توده گیاهی نقش زیادی در افزایش ارزش پالایش زیستی دارد. به تازگی محققین ژاپنی تواستهاند با استفاده از تکنولوژی کریسپر محتوای لیگنین زیست توده را بهبود بخشند.
-- بیشتر بخوانید -- -
تهیه بیوکامپوزیت سبک از الیاف زیستتوده درخت خرما
گروهی شامل پژوهشگرانی از دانشگاه پورتسموث (Portsmouth)، دانشگاه کمبریج (Cambridge) و انستیتو ملی تحقیقات کشاورزی (de la recherche agronomique) در فرانسه (INRA)، مواد بیوکامپوزیتی با استفاده از الیاف زیستتوده درخت خرما تولید کردهاند. از این مواد جدید میتوان جهت تولید قطعات غیرسازهای نظیر سپر خودرو و پوششهای درب بهگونهای پایدار،…
-- بیشتر بخوانید -- -
بررسی روشهای مختلف استخراج آنزیمی بتا-گلوکان از سبوس جو
به دلیل تمایل عمومی جهت مصرف مواد غذایی با کالری پایین که دارای اثرات مفید در بدن هستند، صنعت غذا به سمت تولید ترکیبات غذایی فراسودمند متمایل شده است. ضایعات کشاورزی منابع خوبی از فیبرهای رژیمی از قبیل بتاگلوکانها، آرابینوزایلانها و گالاکتومانانها هستند که استفاده از آنها علاوه بر ایجاد…
-- بیشتر بخوانید -- -
حمل و نقل پاکتر با استفاده از ضایعات کشاورزی
تیمی از محققان به رهبری دانشگاه Portsmouth، توانستهاند نوعی بیوکامپوزیت با استفاده از الیاف درخت نخل تولید کنند. با استفاده از کامپوزیت ساخته شده از ضایعات کشاورزی میتوان قطعاتی بادوام، سبک و ارزانقیمت برای صنایع اتومبیلسازی و دریایی ساخت. این جایگزینهای سبک میتوانند به کاهش وزن اتومبیلها کمک کنند؛ در…
-- بیشتر بخوانید -- -
تولید بیوچار از ضایعات جنگلی
پروژه 4 سالهی محققان دانشگاه Humboldt نتایج جالبی را با خود بههمراه داشتهاست. یکی از نتایج این بود که تولید بیوچار از ضایعات جنگلی برای اهداف کوتاهمدت بسیار بهتر از تبدیل آن به محصولات بیومس میباشد. هدف این پروژه افزایش محصولات قابل فروشی است که از ضایعات جنگلداری و سایر…
-- بیشتر بخوانید -- -
افزایش بازده تولید اتانول و متان از کاه برنج
اخیراً تولید سوختهای زیستی مانند بیواتانول از مواد اولیه مختلف مانند کاه برنج، باگاس نیشکر و … بسیار مورد توجه واقع شده است. دکتر کیخسرو کریمی -دانشیار گروه بیوتکنولوژی دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی اصفهان- یکی از چهرههای علمی برتر کشورمان است که اخیراً مقاله ارزشمندی در حوزه افزایش بازده…
-- بیشتر بخوانید -- -
آنزیم های مورد استفاده در سنتز زیستی زعفران
کشور ایران با توجه به شرایط آب و هوایی، بیش از 95 درصد زعفران دنیا را تولید میکند و افراد متخصص بسیاری در این حوزه در حال تحقیق و پژوهش میباشند. دکتر نورالدین حسین پور آزاد اخیراً در خصوص آنزیمهای مورد استفاده در سنتز زیستی زعفران، مطالعاتی انجام دادهاند. به…
-- بیشتر بخوانید -- -
بهبود آبکافت آنزیمی روی تفاله نیشکر
محققین چینی وکانادایی توانستند با استفاده از فرایند نیمه پیوسته آبکافت آنزیمی، تفاله نیشکر را با افزودن موادی مثل پلیسوربات 80، ساپونین چای، آلبومین سرم گاوی، زایلاناز و AA9 و با بازدهی بالا به قند تبدیل کنند. با این روش، 83 درصد سلولز و 90 درصد زایلان موجود در تفاله…
-- بیشتر بخوانید -- -
کشف چگونگی حفاظت از مخمر در تولید سوخت زیستی با استفاده از CRISPR
محققان دانشگاه Wisconsin-Madison با استفاده از ابزار ویرایش ژن CRISPR و تغییرات نوکلئوتیدی در سویه مخمر حساس به مایعات یونی و پیش تیمار تولید سوخت زیستی، موفق به تولید مخمری شدند که میتواند در کنار مایعات یونی که به طور معمول سمی هستند، زنده مانده و عمل تخمیر را انجام…
-- بیشتر بخوانید --