بازار جلبک

بازار محصولات جلبک در سال ۲۰۱۸ حدود ۳.۹۸ میلیارد دلار تخمین زده شده است و پیش‌بینی می‌شود تا سال ۲۰۲۳ به ۵.۱۷ میلیارد دلار برسد. پیش‌بینی شده است که طی این مدت ۵ ساله نرخ رشد مرکب سالانه ۴.۵ درصد افزایش یابد. این پیش‌بینی‌ها بر اساس بررسی‌ها و تحقیقات از شرکت‌های بین‌المللی است که نقش بسیار مهمی در صنعت جلبک دارند.


شرکت‌های مورد مطالعه شامل Cargill  و DowDuPont (ایالات متحده)، DSM (هلند)، BASF (آلمان)، Cyanotech Corporation (ایالات متحده)، Kerry (ایرلند)، Ingredion (ایالات متحده)، CP Kelco (ایالات متحده)، Corbion (هلند)، Roquette Frères (فرانسه)، Fenchem Biotek (چین)، Algatechnologies (اسرائیل)، و EID Parry (هند) می‌باشند.

نتایج این تحقیق بیانگر این است که بازار جلبک‌ها عمدتاً به دلیل رشد آگاهی مصرف‌کنندگان در خصوص مزایای بهداشتی محصولات جلبک‌ها و کاربرد آن‌ها در صنایع مختلف مانند غذا و نوشیدنی، دارویی و مراقبت‌های شخصی، افزایش می‌یابد. یکی دیگر از عوامل رشد بازار جلبک‌ها، افزایش مصرف غذاهای گیاهی است که منجر به افزایش تقاضا برای پروتئین گیاهی و سایر مواد غذایی غنی از مواد مغذی می‌شود.

به دلیل این‌که شرایط آب و هوایی بر رشد و تولید جلبک (به عنوان مواد خام برای محصولات) تأثیر می‌گذارد، به عنوان محدود کننده‌های اصلی بازار جلبک عمل می‌کنند. قیمت بالای محصولات نهایی نیز نگرانی مهمی برای تولیدکنندگان محصولات جلبک است و این مورد نیز به عنوان یک محدودیت شناخته می‌شود.

براساس استفاده از محصولات جلبک، بخش مواد مغذی و مکمل‌های غذایی در بالاترین نرخ رشد مرکب سالانه قرار دارد. تقاضا برای محصولات غذایی و نوشیدنی‌های جلبک به تدریج در حال افزایش است؛ برای مثال، تولیدکنندگان بستنی، جلبک را برای افزایش مواد مغذی به محصولات خود اضافه می‌کنند.

بر اساس نوع محصولات، پیش‌بینی می‌شود که بخش پروتئینی جلبک دارای سریع‌ترین رشد در طول دوره مورد بررسی است. در سال‌های اخیر به علت عوامل مختلف مانند نیازهای پروتئینی تناسب اندام، نگرانی‌های بهداشت حیوانات و نگرانی‌ها در مورد محصولات تراریخته، علاقه و تمرکز ویژه‌ای روی پروتئین‌های گیاهی یا پروتئین‌های جایگزین در کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه به طور قابل ملاحظه‌ای ظاهر شده است. این روند موجب افزایش سرعت رشد و پرورش پروتئین‌های حاصل از جلبک‌ها خواهد شد.

بر اساس منبع محصولات جلبکی، محصولات جلبک‌های سبز- آبی به شکل سریع‌تری رشد خواهند کرد. جلبک‌های سبز- آبی به‌طور عمده در صنایع غذایی و دارویی کاربرد دارند. پیش‌بینی می‌شود که مناطق آسیا- اقیانوسیه در سال ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۳، سریع‌ترین رشد در بخش بازار و فروش این محصولات را داشته باشند. رشد و پیشرفت صنعت غذا، فرصت‌های جدیدی را برای بازار محصولات جلبک در این منطقه به ارمغان آورده است.  در حال حاضر مواد غذایی جلبکی رایج در آسیا محبوب هستند، جلبک‌ها به طور گسترده‌ای در غذاهای آسیایی مانند سوشی استفاده می‌شود.

لینک خبر

  • کربن دی‌اکسید تغلیظ‌ شده و افزایش رشد جلبک - اخبار زیست فناوری

    کربن دی‌اکسید تغلیظ‌ شده و افزایش رشد جلبک

    ✅ به تازگی محققان با کمک یک فناوری جدید، CO۲ را از هوای محیط به ‌صورت کارآمد و ارزان جمع‌آ…
بارگذاری نوشته های مرتبط بیشتر
مطالب بیشتر از این نویسنده جواد طغیانی
بارگذاری بیشتر در آینده نگری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

بررسی کنید

استفاده از نانوجاذب زئولیتی در بیوراکتور غشایی

تولید روزافزون انواع فاضلاب و ورود آن‌ها به منابع آب سطحی و زیر‌زمینی منجر به گسترش آلودگی…