بیوتکنولوژی صنعتیبیوتکنولوژی کشاورزی

پیام فزاینده امگا3 جلبکی جهت افزایش پایداری غذایی

یکی از مزایای امگا3 جلبکی، پایداری آن است. ماهی‌ها، بخاطر نوسانات و کاهش‌ منابع طبیعی، منابع محدودی هستند. اما، تولید امگا3 جلبکی فقط نیازمند سرمایه‌گذاری است که با تأمین سرمایه، چندین تن امگا3 جلبکی وارد بازار می‌شود.


در گذشته برخی شرکت‌های تأمین‌کننده جلبکی، به سلامتی اقیانوس‌ها آسیب رساندند.

فقط درصد کمی از جمعیت جهان، مقدار DHA و EPA توصیه شده در هر روز را دریافت می‌کنند. با ورود منابع دریایی جدید امگا3 به بازار، شرکت‌ها در حال یافتن روش‌های استخراج اقتصادی امگا3 از پسماندهای شیلات هستند. گونه‌های جدید، مثل میگو آب سرد نیز در حال تبدیل شدن به منبع EPA و DHA است. روغن‌هایی که قبلاً مصرف دامی داشت، اکنون برای تبدیل شدن به مواد مغذی انسانی بررسی می‌شوند. اما، این منابع برای تامین مقدار روزانه تعیین شده از امگا3 برای تمام جمعیت جهانی کافی نیست.

ورود جلبک به حوزه امگا3، به شکل DHA افزوده شده در شیرخشک آغاز گردیده است. شرکت “مارتک بیوساینسس” این منبع را برای اولین بار چند دهه پیش توسعه داد.

بیشترین امید برای توسعه پایدار امگا3 معطوف به جلبک‌های فتوسنتزی است. نور این میکروارگانیسم‌ها از خورشید یا بصورت مصنوعی تامین می‌شود. برخی از این میکروارگانیسم‌ها در آب‌های شور رشد کرده و کشت آن‌ها با مشکل منابع آبی مواجه نمی‌شود.

شرکتی که توانسته است امگا3 جلبکی فتوسنتزی را توسعه دهد، شرکت کوالیتس هیلث، در تگزاس است. جزء تنهای EPA که از نانوکلروپسیس اوکولاتا مشتق می‌شود، دوز سالمی از گلیکولیپید را از خود نشان داده و باعث افزایش فراهمی زیستی می‌شود.

این محصول به عنوان یک انقلاب در صنعت امگا3 با نام تجاری AlmegaPL در بازار موجود است. تولید امگا3 از جلبک، مدت‌ها پیش مطرح شده، اما ده‌ها شرکت، در حال پیگیری حقوقی این موضوع هستند. در آسیا، امگا3 جلبکی با سرعت در حال رشد است و در آینده، با ابداعات جدید، موانع اصلی تولید برداشته خواهد شد.

لینک خبر

 
برچسب‌ها
نمایش بیشتر

نوشته‌های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
EnglishIran
بستن
بستن