بیوتکنولوژی کشاورزیسوخت زیستی

سوخت های زیستی بیش از آن که باعث کاهش گاز دی اکسید کربن شوند، موجبات افزایش آن را فراهم می آورند

تحقیقات تازه ای که توسط محققین دانشگاه میشیگان به انجام رسیده است، این فرضیه ی گسترده که “سوخت های زیستی مانند اتانول و بیودیزل از نظر تولید گاز CO2، به صورت ذاتی عملکردی خنثی دارند”، را به چالش کشیده است.


در نقطه ی مقابل باور عمومی، مقدار کلی آزادسازی گاز CO2، که موجبات گرم شدن زمین را فراهم می آورد، پس از مصرف سوخت های زیستی، دارای تعادل کامل با مقدار دی اکسید کربن جذب شده در هنگام رشد گیاهان نمی باشد.

مطالعات نشان می دهند در دوره زمانی که تولید سوخت زیستی در آمریکا به سرعت افزایش یافت، دریافت کربن دی اکسید افزایش یافته توسط گیاهان تنها برابر با 37% کل کربن دی اکسید تولیدی توسط مصرف سوخت های زیستی بوده است.

محققین نتیجه گیری نموده اند که افزایش استفاده از سوخت های زیستی به جای کاهش، سبب شکل گیری یک افزایش خالص در مقدار CO2 ،از عوامل اصلی گرمای زمین، شده است.

لینک خبر

برچسب‌ها
نمایش بیشتر

محمد بهنام راد

محمد بهنام راد، دانشجوی مقطع دکترای بیوفیزیک در مرکز تحقیقات بیوشیمی بیوفیزیک (IBB) دانشگاه تهران، مدیر بخش پزشکی مولکولی و کارگروه تحلیل مجموعه زیست فن

نوشته‌های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شصـت پنـج + = هفـتاد

دکمه بازگشت به بالا
EnglishIran
بستن
بستن