اپی ژنومیکس
-
درمان نقایص جنینی در انسان با رویکردی جدید
دانشمندان و زیستشناسان دانشگاه تافتز کشف کردهاند که مغز در حال رشد جنینهای قورباغه که به واسطه قرارگیری در معرض نیکوتین آسیبدیدهاند، را میتوان از طریق درمان با "ionoceuticals" که باعث بهبود الگویهای بیوالکتریک در جنین میشود، ترمیم کرد. به دنبال این درمان، آناتومی طبیعی، بیان ژن و عملکرد مغز…
-- بیشتر بخوانید -- -
تأثیر ورزش هوازی و رژیم غذایی بر بافت بیضه و عملکرد اسپرم
کیفیت مایع اسپرم و باروری مردان به عوامل متعددی از جمله سن، محیط زندگی، فعالیت بدنی، پیشینه ژنتیکی و شغل بستگی دارد. سلامتی اندام تناسلی به دلیل چاقی که وابسته به پایههای ژنتیکی، اپیژنتیکی و اجتماعی-محیط زیستی است، بهخطر میافتد. در میان پایههای اجتماعی-زیست محیطی یا عادات سبک زندگی، مصرف…
-- بیشتر بخوانید -- -
دارو های بر پایه ی اپی ژنتیک برای درمان سرطان
اپیژنتیک مطالعهی تغییرات فنوتیپی است که به سبب تغییر در عواملی غیر از توالی ژنوم رخ میدهد و به ارث میرسد. اپیژنتیک اغلب بر اثر تغییر در عواملی است که در میزان بیان ژنها تأثیرگذارند. برای مثال، متیلهشدن DNA، تغییرات هیستونها و RNAi (تداخل RNA) که توسط RNAهای تنظیمی مانند…
-- بیشتر بخوانید -- -
ایجاد تغییرات در RNA اسپرم و کمک به لقاح
دانشمندان دانشکده پزشکی ماساچوست یافتههای جدیدی را در مورد فرآیند لقاح و توارث اپیژنتیک در پستانداران ارائه دادند. این مطالعات بینش مهمی را در زمینه چگونگی اثرگذاری اپیژنتیک از پدر به فرزند فراهم کرد و اطلاعات جدیدی را در مورد سهم اپیژنتیکی مردان در فرزندان ارائه میکند.
-- بیشتر بخوانید -- -
تاثیر تغییرات اپی ژنتیکی بر روی چاقی
تغییرات اپیژنتیکی بدون تغییری در توالی DNA بر روی فعالیت ژن تاثیر میگذارند. یکی از مهمترین آنها متیلاسیون DNA است که در تکوین جنین, ایجاد انواع سلولها و تنظیم بیان ژن نقش ایفا میکند.
-- بیشتر بخوانید -- -
تغییرات اپیژنتیک مرتبط با احتمال مرگ
تغییرات شیمیایی زیادی در ژنوم هستند که مشخص میکنند یک ژن بیان یا غیرفعال بشود. گروههای متیل در DNA نقشی کلیدی در تنظیم بیان دارند. سبک زندگی و شرایط محیطی بر متیلاسیون ژنوم موثر هستند. هماکنون رابطهی این متیلاسیون و بیماریهایی همچون سرطان مشخص شده است. اما چنین تغییراتی چه…
-- بیشتر بخوانید -- -
کنترل الکترونیکی بیان ژن و رفتار سلولی در باکتری E.coli
محققان یک دستگاه الکتروژنتیک ساده ارائه دادهاند که از بیومولکولهای ردوکس (اکسایش-احیا) برای انتقال اطلاعات الکترونیکی به سلولهای باکتریایی مهندسی شده استفاده می کند.
-- بیشتر بخوانید -- -
اولین تست اپی ژتتیکی برای تشخیص تومورهای با منشأ نامشخص
در بیماران مبتلا به سرطان، تشخیص اولیه عموما شامل شناسایی تومور اولیه و درک وقوع یا عدم وقوع متاستاز می شود.
-- بیشتر بخوانید -- -
پیشنهاد روشی غیر تهاجمی برای تشخیص شدت فیبروز کبدی
تاکنون بیوپسی مطمئن ترین روش برای تشخیص فیبروز کبدی بود، اما برای اولین بار محققین برای تشخیص شدت فیبروز در بیماران مبتلا به کبد چرب، از اپی ژنتیک استفاده کردند.
-- بیشتر بخوانید --