میکروبیوم دستگاه گوارش
-
بررسی ویژگی های کووید-19 در درمان میکروبی عفونت های SARS-CoV-2
در این مطالعه به تشریح علل و ویژگیهای اپیدمیولوژیک کووید-19 و نیز در مورد نقش احتمالی میکروبی در مدیریت بیماری بحث شده است. SARS-CoV و SARS-CoV-2 برخوردار از هویت توالی نوکلئوتیدی 79.5 درصد هستند و از گیرندههای ACE2 برای ورود به سلولهای میزبان استفاده میکنند. توزیع ACE2 میتواند چگونگی عفونت…
-- بیشتر بخوانید -- -
تأثیر رژیم کتوژنیک بر میکروبیوم روده
نتایج یک مطالعه که در مقیاس کوچک و بر روی داوطلبان انسانی انجام شده است نشان میدهد که رژیمهای غذایی کتوژنیک (رژیمهایی با کربوهیدرات کم وچربی بالا که بهدلیل مزیت کاهش وزن بهطور گسترده تبلیغ میشوند) تأثیر چشمگیری بر روی میکروبهای ساکن در روده، که بهعنوان میکروبیوم شناخته میشوند، دارند.…
-- بیشتر بخوانید -- -
بررسی نقش دکستران سولفات سدیم در کولیت توسط تغییرات میکروبی روده
کولیت اولسراتیو (UC) که کولیت روده هم نامیده میشود، نوعی اختلال در دستگاه گوارش است که بهطرزی پیچیده با دیسبیوز روده همراه است. در حال حاضر درمانهای مؤثر محدود هستند. داروی سنتی چینیها -Indigo naturalis- که از indigo بدست میآید؛ در درمان کولیت روده بسیار رایج بوده و مورد استفاده…
-- بیشتر بخوانید -- -
بررسی نقش میکروارگانیسم pathobiont در تجمع باکتریایی میکروبیوم روده
شمار زیادی از میکروارگانیسمها در دسته pathobiont ها قرار میگیرند. از این میان میتوان بهطور خاص به ارگانیسمهایی اشاره کرد که تحت اعمال شرایطی به آنها دچار لطمه میشوند. اما باید این نکته اشاره شود که هیچ معیار جهانیای برای این تعریف وجود ندارد. این اصطلاح بهصورت ویژه برای طبقهبندی…
-- بیشتر بخوانید -- -
بررسی نقش میکروبیوتای روده در بیماری لوپوس اریتماتوس سیستمیک
در این تحقیق علمی، توسط Zhang و همکارانش تلاش شده است تا ارتباط احتمالی بین بیماری لوپوس اریتماتوس سیستمیک که اختصاراً SLE نامیده میشود و میکروبیوتای روده بررسی شود. میکروبیوتا معرف مجموعهای از ارگانیسمها است که در ارگانهای خارجی بدن از قبیل پوست و روده زندگی میکند. SLE نیز گونهای…
-- بیشتر بخوانید -- -
تأثیر شگرف تغذیه و رژیم غذایی بر میکروبیوم روده
تغذیه و رژیم غذایی تأثیر زیادی بر روی ترکیب میکروبی میکروبیوم روده دارند. همچنین بر طیف وسیعی از فرآیندهای متابولیکی، هورمونی و عصبی اثرگذارند. ارزیابی محققین دانشگاه جرج واشنگتن و مؤسسه NIST شامل اطلاعات موجود در مورد برهمکنش تغذیه و میکروبیوم روده در یک فرد بالغ و سالم است.
-- بیشتر بخوانید -- -
واکسیناسیون در برابر بیماری های التهابی روده با هدف گیری میکروبیوم
محققان دانشگاه ایالتی جورجیا با آزمایش روی موشها نشان دادند که ایمنسازی هدفمند علیه فلاژلین باکتریایی، پروتئین اصلی ساختاری در تاژک باکتری، میتواند استراتژی جدیدی برای محافظت در برابر بیماریهای التهابی مزمن دستگاه گوارش باشد. این دانشمندان به سرپرستی تیمی در انستیتوی علوم زیستپزشکی و علوم اعصاب دریافتند که تزریق…
-- بیشتر بخوانید -- -
آشکارسازی میکروبیوم با کمک روده مصنوعی
محققان همواره در حال بررسی اثرات میکروبیوم بر سلامت و زندگی روزمره انسان هستند. ارتباط آشکار بین مغز و باکتریهای روده نمونهای از این اثرات است. محور روده-مغز در شرایطی مانند بیماری پارکینسون، افسردگی و سندرم روده تحریکپذیر تحت تأثیر قرار میگیرد. با این حال، بسیاری از مطالعات در حیطه…
-- بیشتر بخوانید -- -
افزایش تاثیر ایمنی درمانی در مقابله با سرطان
پژوهشگران "دانشگاه استنفورد" با همکاری "اندرو رضوانی" پژوهشگر ایرانی تبار این دانشگاه، تصمیم دارند با بررسی میکروبیوم بدن انسان، تاثیر ایمنیدرمانی را در مقابله با سرطان بررسی کنند.
-- بیشتر بخوانید -- -
ساخت کپسولی برای جمع آوری باکتریهای روده
محققین دانشگاه Tufts آمریکا به سرپرستی دکتر حجت الله رضایی نژاد موفق به ایجاد کپسولی شده اند که قادر است باکتری های موجود در روده را جمع آوری کند.
-- بیشتر بخوانید --