زیست شناسی مصنوعی
-
قسمت پنجم از مبحث استانداردسازی
وجود مقیاسهای مختلف مطلق و نسبی با ویژگیهای متفاوت، یکی از مشکلات مهم در مسیر استانداردسازی تعیین خصوصیات قطعات است [۱,۲,۳]. برای مثال جهت اندازه گیری سرعت آغاز رونویسی در پروموتور های مختلف مقیاسهای متفاوتی چون “specific fluorescence”[۴]، “specific productivity”[۵]، “relative promoter activity”[۳,۶]، “fluorescence”[۷,۸] و “promoter strength” [۹,۱۰] به کار…
-- بیشتر بخوانید -- -
آیا موفقیت طراحی به کمک رایانه (CAD)، برای “زیستشناسی به کمک رایانه” هم اتفاق میافتد?
در اولین روزهای صنعت نیمهرساناها، مدارهای مجتمع توسط یکی دو مهندس به کمک خطکش محاسبه و طراحیهای رو کاغذ طراحی شده و تحویل لیتوگرافر میشدند تا بر روی ویفرهای سیلیکونی چاپ شوند. همچنان که مدارات پیچیدهتر شدند، این طرحها جای خود را به نرمافزارها دادند. طراحی دیجیتال سبب افزایش بهرهوری،…
-- بیشتر بخوانید -- -
قسمت پنجم از مبحث استانداردسازی
گرچه تعیین خصوصیات قطعات بیولوژیک در گروههای تحقیقاتی معمولاً انجام میشود، اما به دلیل تفاوت در اهداف تحقیقاتی، پروتکلهای استفاده شده در گروههای مختلف متفاوت است و همین پارامترهای اندازهگیری و شرایط متفاوت، باعث میشود این دادهها بسیار ناهمگون باشند.
-- بیشتر بخوانید -- -
قسمت چهارم از مبحث استانداردسازی
بخش مهم دیگر در زیستشناسی صناعی نحوه اتصال و مونتاژ قطعات زیستی است. با پیشرفت این رشته روشها و استانداردهای جدیدی برای مونتاژ قطعات DNA معرفی شدند[۱,۲] که اولین و معروفترین آن ها BioBrick و BglBrick ها هستند[۳–۵]. طراحی و استانداردسازی این قطعات که در آن از مفاهیم ساده آنزیمهای…
-- بیشتر بخوانید -- -
قسمت سوم از مبحث استانداردسازی
قطعات زیستی نقش قابل توجهی در زیستشناسی صناعی دارند و در کنار یکدیگر سیستمهای پیچیدهی صناعی را شکل میدهند. با این حال عدم وجود تعریفی مشخص از یک قطعه زیستی، استانداردسازی این اجزا را با مشکل مواجه کرده است. در گذشته Canton تعریفی اولیه از قطعه زیستی ارائه کرد: “قطعه…
-- بیشتر بخوانید -- -
ارزش شرکت برکلی لایتس به 3.9 میلیارد دلار رسید
دانش محققین در مورد سلولها روز به روز فزونی مییابد. امروزه میتوان DNA سلولها را ویرایش کرد، ظاهرشان را تغییر داد و حتی خروجی متابولیسم سلولها را تا حد زیادی تنظیم کرد.
-- بیشتر بخوانید -- -
جذب سرمایه 300 میلیون دلاری توسط شرکت فعال در زیست مصنوعی
در اخرین دور از برنامه جذب سرمایه شرکت زایمرجن، فعال در حوزه زیست شناسی مصنوعی، گروه تجاری سافت بنک ژاپن مبلغ 300 میلیون دلار روی فعالیتهای این استارتاپ سرمایه گذاری کرده است.
-- بیشتر بخوانید -- -
قسمت دوم از مبحث استانداردسازی
استانداردسازی بخش جدایی ناپذیر علوم مهندسی است. برای مثال، مهندسی الکترونیک بدون وجود مفاهیم مشخص و استانداردی برای ترانزیستور، خازن و سایر اجزای مدار غیر ممکن خواهد بود. وجود نقشهها، قطعات و دفترچههای راهنمای استاندارد، باعث پدیدآمدن فهم مشترک، تکرارپذیری و جلوگیری از دوباره کاری شده و همین امر به…
-- بیشتر بخوانید -- -
قسمت اول از مبحث استانداردسازی
در زندگی انسان متمدن استاندارها نقش با اهمیتی دارند. از غذایی که میخوریم، تا نحوه کار و رفت آمد به نحوی با استانداردها در ارتباط هستند. گرچه امروزه استانداردها معمولاً توسط ارگان و سازمانهای مشخصی مدون میشوند، اما همیشه اینگونه نبوده است. بسیاری از آداب و رسوم متدوال در یک…
-- بیشتر بخوانید -- -
ژنومهای تولید شده با کامپیوتر
انقلاب دیجیتال در زیستشناسی، مشتق شده از توالی DNA، ما را قادر میسازد ژنومهای بیشمار میکروبها و ارگانیسمهای چندسلولی که در جهان ما وجود دارد را بخوانیم. امروزه، توالیهای DNA بیش از 200000 ژنوم میکروبی در پایگاههای داده ژنوم دیجیتال سپرده شده و درک ما را در مورد نحوه برنامهریزی…
-- بیشتر بخوانید --