هیچ رویدادی در سبد خرید نیست.
- 02مرداد
کنفرانس بین المللی میکروبیولوژی غذایی
We look forward to see researchers from all around the International Conference on Food Microbiology during August 24-25, 2022 the delightful venue of London, UK Food Microbiology 2022 is the premier international forum to present and discuss progress, research,
development and application of the major topics related to Food Microbiology The 2022 edition of the summit will offer high quality and relevant research session, poster session, workshop, panel discussion etc. for the better understanding of the subject. The conference agenda has been prepared by the scientific committee to enable the exchange of ideas and to expand network with leading experts and researchers during the summit.0 تومان - 30مهر
کنفرانس بین المللی میکروبیولوژی غذایی
We look forward to see researchers from all around the International Conference on Food Microbiology during October 22-23, 2021 the delightful venue of London, UK Food Microbiology2021 is the premier international forum to present and discuss progress, research, development and application of the major topics related to Robots & Artificial Intelligence.
0 تومان - 14بهمن
بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
هدف از برگزاري کنگره ارائه نتایج کارهای پژوهشی اساتید، دانشجویان، کارشناسان، محققان و واحدهاي برتر يا برجسته يا موفق صنعت غذا و درمجموع تقويت جایگاه تولید و عرضه علم در جهت ارتقاء سطح کیفی و کمی مواد غذایی هست و با برگزاری کنگره در هرسال، میتوان با ایجاد همبستگی میان طیف گسترده زنجیره علم و توليد، گامي فراتر در راستاي تولید غذای سالم برداریم و با شناسایی نیازها، علم را به عمل نزدیکتر کنیم. امید است تا متخصصان، پژوهشگران و تولیدکنندگان گرامی با مشارکت فعال در کنگرههای آینده و با ارائه پیشنهادهای سازنده، بستر لازم برای تحقق این مهم را بیشازپیش فراهم آورند.
0 تومان - 20خرداد
سیزدهمین کنفرانس جهانی شیمی مواد غذایی و میکروبیولوژی مواد غذایی
13th World Congress on Food Chemistry and Food Microbiology is an international event focusing on the theme “Exploring the Innovation in Recent Advancements of Food Chemistry, Microbiology and modern impact on Quality, Nutrit.
0 تومان - 20مرداد
ششمین کنفرانس بینالمللی ایده های نوین در کشاورزی، محیط زیست و گردشگری
این کنفرانس فرصتی مناسب برای حضور، اندیشهورزی، تدوین سیاست و برنامهریزی مدیران علمی و اجرایی بوده و راهنمای تداوم مسیر توسعه علوم ترویج و آموزش و غلبه بر چالشهای پیشروی این نظام در پاسخگویی به نیازهای رو به تغییر جامعه کشاورزی، محیط زیست و گردشگری خواهد بود.
0 تومان - 14اسفند
کارگاه کارآفرینی اشتغال در صنعت غذا و دارو
دانلود فایل های مربوط به کارگاه در پایین صفحه
- 26شهریور
سومین کنگره بینالمللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
هدف از برگزاري سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران ارائه نتایج کارهای پژوهشی اساتید، دانشجویان، کارشناسان، محققان و واحدهاي برتر يا برجسته يا موفق صنعت غذا و درمجموع تقويت جایگاه تولید و عرضه علم در جهت ارتقاء سطح کیفی و کمی مواد غذایی هست و با برگزاری کنگره در هرسال، میتوان با ایجاد همبستگی میان طیف گسترده زنجیره علم و توليد، گامي فراتر در راستاي تولید غذای سالم برداریم و با شناسایی نیازها، علم را به عمل نزدیکتر کنیم.
0 تومان - 30آبان
همایش بینالمللی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران
همایش بینالمللی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران در تاریخ ۳۰ آبان ۱۳۹۸ در شهر تهران برگزار می گردد.
0 تومان - 16بهمن
دوازدهمین کنگره ملی مهندسی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون ایران
کنگره ملی مهندسی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون ایران، بزرگترين گردهمايي متخصصين رشته های مهندسی مکانیک بیوسیستم (مکانیک ماشین های کشاورزی و ماشین های کشاورزی)، مکانیزاسیون کشاورزی و ماشین های صنایع غذایی در سطح کشور ميباشد.
0 تومان - 26آذر
اولین همایش بینالمللی رئولوژی ایران
اولین همایش بینالمللی رئولوژی ایران درتاریخ 26 الی 27 آذر ماه 1398 در دانشگاه امیر کبیر برگزار می گردد.
0 تومان - 29آبان
پنجمین همایش ملی کاربرد فناوری هستهای در کشاورزی و منابع طبیعی
به منظور گردهمایی متخصصین، صاحبنظران، کارشناسان و دانشجویان کشاورزی و منابع طبیعی و بررسی مشکلات روز ایران و ارائه بهترین راهکار حل مشکلات از طریق کاربرد فناوری هسته ای، مقرر گردید پنجمین دوره این همایش در روزهای 29 و 30 آبان ماه در دانشگاه یزد برگزار گردد.
0 تومان - 26شهریور
سومین کنگره بینالمللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
هدف از برگزاری سومین کنگره بینالمللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران ارائه نتایج کارهای پژوهشی اساتید، دانشجویان، کارشناسان، محققان و واحدهای برتر یا برجسته یا موفق صنعت غذا و درمجموع تقویت جایگاه تولید و عرضه علم در جهت ارتقاء سطح کیفی و کمی مواد غذایی هست.