بیوتکنولوژی جلبکزیست توده

بزرگترین کنفرانس زیست‌ توده جلبک در 2019

بزرگترین کنفرانس زیست‌توده جبلک جهان در سال 2019 در فلوریدا، با ارائه سخنرانی‌های اصلی و مباحث کامل با محوریت جدیدترین تحقیقات، نوآوری‌های تجاری و محصولات جدید تولیدی با فناوری‌های پیشرفته جلبک، برگزار شد. مارک آلن -رئیس هیئت‌مدیره و معاون رئیس‌جمهور- کنفرانس را با سخنرانی در مورد پیشرفت‌هایی که باعث رشد صنعت جلبک طی سال‌های گذشته شده است، آغاز کرد.


نقاط عطف این کنفرانس شامل تعدادی از نوآوری‌های جدید در محصولات مبتنی بر جلبک، تأسیسات تولید جدید به‌صورت آنلاین و افزایش حمایت دوطرفه برای تحقیقات، توسعه و استقرار جلبک‌ها است. مارک آلن به مفاد قانون‌گذاری بودجه ائتلافی اشاره کرد که در زمینه تحقیق و توسعه گسترش می‌یابد، از جمله محتوی این قانون‌گذاری می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • اختصاص بودجه جدید تا 35 میلیون دلار برای پروژه‌های گسترش سیستم‌های پیشرفته جلبک، توسط دفتر فناوری‌های زیستی وزارت انرژی.
  • حداکثر 30 میلیون دلار بودجه برای آزمایشگاه ملی فناوری انرژی در جهت پشتیبانی از پروژه‌های تثبیت کربن، که افزایش بزرگی نسبت به بودجه 14 میلیون دلاری سال گذشته داشته است. در این بودجه حداکثر شش میلیون دلار به جلبک‌ها اختصاص داده شده است.

سخنرانی اصلی این رویداد توسط دکتر چارلز گرین از دانشگاه کرنل، در مورد تحقیقات جدید و چگونگی توانایی‌های جلبک‌ها برای رشد سریع و جذب دی‌اکسید کربن می‌تواند به تحقق برخی از مهمترین اهداف پیرامون آب و هوا و تغییر و حفظ اکوسیستم جهانی کمک کند. سخنرانی دکتر گرین آخرین پتانسیل‌های تولید را مورد بررسی قرار داد تا مزایای استفاده از کشت میکروجلبک برای مواد غذایی و انرژی به جای محصولات زمینی را نشان دهد. از جمله این مزایا می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • تولید میلیون‌ها گالن از سوخت‌های مایع هیدروکربن مورد نیاز برای حمل و نقل هوایی، وسایل نقلیه سنگین، حمل و نقل دریایی و سایر برنامه‌های کاربردی
  • تولید پروتئین مورد نیاز برای تغذیه جمعیت جهانی نزدیک به 10 میلیارد نفر
  • حفظ یک پنجم از مصرف جهانی آب شیرین
  • حفظ برداشت یک سوم شیلات وحشی
  • کاهش کاربری اراضی، کاهش انتشار کربن فسیلی، کاهش انتشار دی‌اکسید کربن سالیانه از یک چهارم به یک سوم تا سال 2040

فشارها بر روی منابع جهانی غذا، انرژی و آب؛ موضوع اصلی روز اول اجلاس بود. لزوم گسترش محصولاتی که پاسخگوی تقاضای روزمره مصرف‌کنندگان باشد، نیازی بود که برخی از رهبران فعلی این صنعت اهمیت آن را در راستای اطمینان از موفقیت‌ فناوری‌ها و محصولات جلبک احساس کردند.

یک برنامه کامل با عنوان “استفاده از جلبک‌ها به‌عنوان مواد غذایی و خوراکی”، برنامه برخی از شرکت‌های تأمین میکرو و ماکروجلبک از جمله Bluglacier، Algama و Corbion را به نمایش گذاشت. همه این رهبران توافق کردند که ورود محصولات جدید به بازار، باید از مزایای پایدار جلبک‌ها حمایت کند و نیاز بازار را فراهم کند.

 بنیان‌گذار شرکت Algama و توسعه‌دهنده غذاهای مبتنی بر جلبک -Alvyn Severian- گفت: “اولویت‌های این شرکت تولید محصولی جدید با طعم و مزه است که شامل سلامتی، پایداری و ویژگی‌های قیمت‌گذاری باشد. محصولات ما باید طعم خوبی داشته باشند، تا مصرف‌کنندگان آن‌ها را خریداری کنند.”

دومین سخنرانی در مورد کشاورزی ارائه شد که به‌عنوان یکی از بزرگترین بخش‌های اقتصاد امریکا معرفی شد. بر اساس قانون جدیدی که در اواخر سال گذشته به تصویب رسید، برای اولین بار جلبک به‌عنوان محصول در کنار ذرت، سویا و سایر محصولات کشاورزی به رسمیت شناخته شد.

جانسون –رئیس اتحادیه ملی کشاورزان- تاریخچه‌ای در مورد برنامه‌هایی که باعث ایجاد فناوری‌های جدید برای جذب کربن، کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای، حفاظت از آب و حفظ اراضی می‌شود و همچنین مزایایی که در زمینه پیشرفت جلبک وجود دارد، بیان کرد. در جلسات اجلاس زیست‌توده جلبک در مورد پیشرفت‌های فنی، پیشرفت در زیست‌شناسی، تولید محصولات و بازارهای جدید در این زمینه نیز بحث شد.

 
توسط
Algae Industry Magazine
برچسب‌ها
نمایش بیشتر

مژگان محبی

اهل اصفهان | دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی - بیوتکنولوژی، دانشگاه علم و صنعت ایران

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سـی سـه − = 30

دکمه بازگشت به بالا
EnglishIran
بستن