مطالعات پیری
-
تخمین طول عمر انسان به کمک DNA
بر اساس روش جدیدی که دانشمندان برای تخمین طول عمر گونههای مختلف از طریق تجزیه و تحلیل DNA ایجاد کردهاند، انسانها یک طول عمر "طبیعی" در حدود 38 سال دارند. محققان با استفاده از مطالعات ژنتیکی گونههایی با طول عمر شناخته شده، دریافتند که ماموت پشمی منقرض شده احتمالاً حدود…
-- بیشتر بخوانید -- -
اثبات ارتباط تلومراز و سرطان
دانشمندانی از موسسه تحقیقات پزشکی کودکان در سیدنی استرالیا با همکاری محققان موسسه کریک در لندن و دانشگاه هاروارد در بوستون موفق به انجام کشفی شدهاند که میتواند بر درمان سرطان و پیری تأثیر بگذارد.
-- بیشتر بخوانید -- -
افزایش سرعت پیری با جهش در DNA
تحقیقات جدید نشان می دهد جهش در «دی ان ای» فرآیند پیری را در افراد تسریع می کند. دانشمندان متوجه شده اند جهش های دی ان ای در طول زندگی فرد می توانند سن بیولوژیکی و احتمال ابتلا به بیماری قلبی را افزایش می دهند.
-- بیشتر بخوانید -- -
شناسایی ژن مرتبط با سلامت کهنسالی
محققان مؤسسه فناوری و علوم اوکیناوا Okinawa در ژاپن موفق به شناسایی یک ژن در مدلهای حیوانی شدهاند که با سلامت کهنسالی مرتبط است.
-- بیشتر بخوانید -- -
درمان اختلالات مرتبط با سن به کمک داروی ایدز
محققان دریافتند که داروی HIV بهطور قابل توجهی التهاب مرتبط با سن و دیگر علائم را در موشها کاهش میدهد. به گفته John Sedivy، پروفسور علوم پزشکی و زیستشناسی دانشگاه Brown، این امر نویدبخش درمان اختلالات مرتبط با سن از قبیل آلزایمر و بسیاری از بیماریهای دیگر مانند دیابت نوع…
-- بیشتر بخوانید -- -
روش جدید مطالعه بیان ژن در بررسی بیماریهای مغزی
مغز ساختاری است که از تعداد بسیار زیادی نورون به وجود آمده است و علاوه بر تعداد، تنوع نورونهای آن نیز بسیار گسترده است. در سالهای اخیر دانشمندان از انواع این سلولها فهرستی تهیه کردهاند که اطلاعات ضروری را برای فهم چگونگی عملکرد مغز فراهم میکند. در این راستا، دانشمندان…
-- بیشتر بخوانید -- -
روند پیری سلول در بیماریهای عصبی
مطالعهای در دانشگاه تورنتو کانادا انجام شده است که نتایج آن نشان میدهد در برخی از بیماریهای عصبی، دو مشخصه پیری سلولی یعنی تجمع پروتئینی و بیثباتی ژنتیکی با یکدیگر مرتبط هستند. این درحالی است که پیش از این تصور میشد ارتباطی بین این دو مقوله وجود ندارد. در این…
-- بیشتر بخوانید -- -
افزایش طول عمر با استفاده از سلول برنامهریزیشده
دانشمندان و پژوهشگران دانشگاه نیو ساوت ولز (New South Wales) به سرپرستی پرفسور دیوید سینکلر (David Sinclair)، از اساتید دانشگاه هاروارد، موفق شدند روش ضد پیری جدیدی را ایجاد کنند که توسط آن انسانها میتوانند تا ۱۵۰ سال زندگی و اندامشان را احیا کنند. آنها درحال توسعه یک فرایند جدید…
-- بیشتر بخوانید -- -
واکنش بهتر نسبت به درمان در بیماران مسنتر مبتلا به ملانوم
سن بیمار با پاسخ به ایمنوتراپی در ملانوم مرتبط است و از بین بردن منظم سلولهایT در بیماران جوانتر ممکن است باعث افزایش واکنش در بدن این بیماران شود. اخیرا درمان چک پوینت انسدادی ملانوم با توجه به توانایی آن در کنترل طولانی مدت بیماری مورد تایید قرار گرفته است.…
-- بیشتر بخوانید --