بیماری های مزمن
-
روش جدید سلول درمانی دیابت نوع ۱
روش جدید سلول درمانی دیابت نوع ۱ (T۱D)، VX-880 نام دارد و از آن به عنوان «درمان مبتنی بر سلولهای بتای پانکراس مشتق شده از سلولهای بنیادی» یاد میشود. به بیان ساده، در VX-880، از سلولهای بنیادی که در آزمایشگاه به سلولهای بتای پانکراس تولید کننده انسولین تبدیل شده اند،…
-- بیشتر بخوانید -- -
مدیریت دیابت نوع 1 با کمک یادگیری ماشین
یکی از راههای بهبود مدیریت دیابت نوع یک استفاده از روشهای یادگیری ماشین است. براساس مطالعه منتشر شده در مجله Nature Metabolism، یک سیستم پشتیبانی تصمیمگیری بالینی (CDS) که از روشهای یادگیری ماشین استفاده میکند، میتواند به بیماران در کنترل سطح گلوکز و افزایش مدیریت دیابت نوع یک کمک کند.
-- بیشتر بخوانید -- -
تأثیر اختلال خواب بر بیماری های قلبی
تحقیقات جدید چگونگی تأثیر اختلال در خواب بر بیماریهای قلبی را نشان میدهد. اختلال در خواب منجر به تجمع رسوبات چربی و سایر مواد در سرخرگهای بدن و گرفتگی آنها میشود که عبور جریان خون دشوار میگردد، به این حالت "تصلب شریان" یا همان "آترواسکلروز" میگویند. این وضعیت منجر به…
-- بیشتر بخوانید -- -
توسعه درمان آرتروز با بهبود اسکن های MRI
محققان دانشگاه کمبریج موفق به توسعه روشهای درمان آرتروز با بهبود اسکن MRI شدهاند. الگوریتمی که تصاویر MRI را تجزیه و تحلیل کند و بهطور خودکار تغییرات کوچک در مفاصل زانو را در طول زمان تشخیص دهد، میتواند در توسعه درمانهای جدید برای آرتروز مورد استفاده قرار گیرد. تیمی از…
-- بیشتر بخوانید -- -
تأثیر ورزش هوازی و رژیم غذایی بر بافت بیضه و عملکرد اسپرم
کیفیت مایع اسپرم و باروری مردان به عوامل متعددی از جمله سن، محیط زندگی، فعالیت بدنی، پیشینه ژنتیکی و شغل بستگی دارد. سلامتی اندام تناسلی به دلیل چاقی که وابسته به پایههای ژنتیکی، اپیژنتیکی و اجتماعی-محیط زیستی است، بهخطر میافتد. در میان پایههای اجتماعی-زیست محیطی یا عادات سبک زندگی، مصرف…
-- بیشتر بخوانید -- -
کاهش اثرات جانبی داروی روسیگلیتازون
داروی روزیگلیتازون با نام تجاری Avandia، در سال 1999 موفق به کسب تأییدیه سازمان غذا و دارو شد و بهعنوان یک دارو برای دیابت نوع 2، توانست حساسیت به انسولین و تحمل گلوکز را افزایش دهد. اما پس از مطالعات و تحقیقات در ارتباط با این دارو خطراتی مانند پوکی…
-- بیشتر بخوانید -- -
تأثیر رژیم کتوژنیک بر میکروبیوم روده
نتایج یک مطالعه که در مقیاس کوچک و بر روی داوطلبان انسانی انجام شده است نشان میدهد که رژیمهای غذایی کتوژنیک (رژیمهایی با کربوهیدرات کم وچربی بالا که بهدلیل مزیت کاهش وزن بهطور گسترده تبلیغ میشوند) تأثیر چشمگیری بر روی میکروبهای ساکن در روده، که بهعنوان میکروبیوم شناخته میشوند، دارند.…
-- بیشتر بخوانید -- -
درمان دیابت با سلول های بنیادی و کریسپر
محققان دانشگاه علوم پزشکی واشنگتن توانستند با استفاده از ترکیب دو فناوری سلولهای بنیادی پرتوان القایی و کریسپر در جهت درمان سندرم ولفرام(Wolfrom) گام بردارند. آنها اظهار نمودند که CRISPR-cas9 ممکن است روش امیدوارکنندهای برای درمان افراد مبتلا به دیابت، بهویژه آنهایی که از فرمهای رایج تر آن (نوع 1…
-- بیشتر بخوانید -- -
موفقیتی شیرین برای بیوسنسورهای پلاستیکی
اخیراً محققان دانشگاه KAUST یک دستگاه سنجش قند خون ساختهاند که انرژی مورد نیاز برای هدایت مدار سنجش خود را از قندی که بهطور طبیعی در بدن موجود است، استخراج میکند.
-- بیشتر بخوانید -- -
واکسیناسیون در برابر بیماری های التهابی روده با هدف گیری میکروبیوم
محققان دانشگاه ایالتی جورجیا با آزمایش روی موشها نشان دادند که ایمنسازی هدفمند علیه فلاژلین باکتریایی، پروتئین اصلی ساختاری در تاژک باکتری، میتواند استراتژی جدیدی برای محافظت در برابر بیماریهای التهابی مزمن دستگاه گوارش باشد. این دانشمندان به سرپرستی تیمی در انستیتوی علوم زیستپزشکی و علوم اعصاب دریافتند که تزریق…
-- بیشتر بخوانید --