چاقی
-
تأثیر ورزش هوازی و رژیم غذایی بر بافت بیضه و عملکرد اسپرم
کیفیت مایع اسپرم و باروری مردان به عوامل متعددی از جمله سن، محیط زندگی، فعالیت بدنی، پیشینه ژنتیکی و شغل بستگی دارد. سلامتی اندام تناسلی به دلیل چاقی که وابسته به پایههای ژنتیکی، اپیژنتیکی و اجتماعی-محیط زیستی است، بهخطر میافتد. در میان پایههای اجتماعی-زیست محیطی یا عادات سبک زندگی، مصرف…
-- بیشتر بخوانید -- -
تأثیر رژیم کتوژنیک بر میکروبیوم روده
نتایج یک مطالعه که در مقیاس کوچک و بر روی داوطلبان انسانی انجام شده است نشان میدهد که رژیمهای غذایی کتوژنیک (رژیمهایی با کربوهیدرات کم وچربی بالا که بهدلیل مزیت کاهش وزن بهطور گسترده تبلیغ میشوند) تأثیر چشمگیری بر روی میکروبهای ساکن در روده، که بهعنوان میکروبیوم شناخته میشوند، دارند.…
-- بیشتر بخوانید -- -
تأثیرات ناخواسته مانوز بر میکروبیوم و افزایش وزن
دانشمندان در حال پیدا کردن ارتباط بین وزن بدن و میکروبیوم روده هستند. در حال حاضر محققان دریافتند موشهایی که با رژیمهای چرب و قند مانوز تغذیه میشوند دچار افزایش وزن نمیشوند و این اثر ناشی از تغییر در میکروبیوم روده است.
-- بیشتر بخوانید -- -
نقش پروتئین NLRP12 در رشد باکتریهای روده و چاقی
پروتئین ضدالتهابی NLRP12 بهطورمعمول به محافظت از موشها در برابر چاقی و مقاومت به انسولین با یک رژیم غذایی با چربی بالا کمک میکند. ژن NLRP12 در افراد چاق غیرفعال است و این یک هدف برای درمان چاقی و دیابت، عوامل خطر بیماری قلبی عروقی، است.
-- بیشتر بخوانید -- -
نقش داروهای دیابتی در کنترل التهاب با اثر بر ماکروفاژها
هنگامی که بافت آسیب دیده است، یکی از اولین پاسخ دهندههای التهابی سیستم ایمنی بدن، ماکروفاژها هستند، که بقایای آسیب دیده بافتی را پاک کرده و شروع به بازسازی میکنند. با این حال، التهاب طولانی مدت باعث پیشرفت بسیاری از بیماریها، از جمله چاقی میشود. در حال حاضر، مشخص شده…
-- بیشتر بخوانید -- -
فرآیندهای بازدارنده و تاثیر آن در اختلال چاقی
کنترل بازدارنده به معنای توانایی اعمال پاسخهای پیشگیرانه و مقاومت در برابر محرکهای نامناسب است که در بروز و تداوم چاقی در نوجوانان نقش مهمی دارد. نوجوانی مرحلهای منحصر به فرد از رشد است که با تغییرات بارزی در ساختار مغز (مثل قشر پری فرونتال، PFC) مشخص میشود که این…
-- بیشتر بخوانید -- -
تاثیر تغییرات اپی ژنتیکی بر روی چاقی
تغییرات اپیژنتیکی بدون تغییری در توالی DNA بر روی فعالیت ژن تاثیر میگذارند. یکی از مهمترین آنها متیلاسیون DNA است که در تکوین جنین, ایجاد انواع سلولها و تنظیم بیان ژن نقش ایفا میکند.
-- بیشتر بخوانید --