ایمنی درمانی
-
کارایی واکسنهای کووید-۱۹ در برابر ویروس جهش یافته کرونا
نوع جدیدی از ویروس کرونا که نسبت به ویروس قبلی جهش یافته است تا کنون در مناطق مختلف بریتانیا به جز ایرلند شمالی شناسایی شده به گفته مقامهای دولت این کشور ۷۰ درصد مُسریتر از نوع اولیه و رایج این ویروس است که بیماری کووید-۱۹ را عالمگیر کرده است. با…
-- بیشتر بخوانید -- -
تاثیر داروی ام اس در درمان کرونا
به گزارش IBN به نقل از پایگاه خبری NBC news محققان انگلیسی اعلام کرده اند که استفاده از داروی معمولی که برای درمان مبتلایان به ام اس به کار می رود، تاثیر چشمگیری روی درمان کرونا داشته و توانسته خطر تشدید بیماری کووید- 19 را در مبتلایان کاهش دهد. تاکنون…
-- بیشتر بخوانید -- -
راهی برای تقویت سلول های کشنده ذاتی(NK cells)
پژوهشگران دانشکده پزشکی دانشگاه کالیفرنیا با استفاده از سلول های بنیادی پرتوان القایی (iPSCs) و حذف یک ژن کلیدی توانسته اند سلول های کشنده ذاتی (NK cells، نوعی سلول ایمنی) را تولید کنند که به طور قابل ملاحظه ای فعالیت قوی تری برای مقابله با لوکمیا دارند. به گزارش ایده…
-- بیشتر بخوانید -- -
چالش های موجود در درمان های اتولوگ
در مصاحبهای که با مدیر یکی از شرکتهای بزرگ تولیدکننده محصولات سلول درمانی انجام گرفته است نکات مهمی در ارتباط با چالشها، ملاحظات و اتفاقات قابل پیشبینی در مالعات سلول درمانی بیان شده است. مدیرعامل شرکت Cook Myosite آمریکا، یکی از مهمترین مسائلی که باعث به نتیجه رسیدن کارآزماییهای بالینی…
-- بیشتر بخوانید -- -
پیشبینی فواید ایمنیدرمانی در سرطان پستان متاستاتیک
محققان برای کشف بیومارکرهای جدید بالقوه برای ایمونوتراپی در سرطان پیشرفته پستان، ارزش پیشبینیکنندگی تغییر تعداد کپی (CNA) از ژن PDL1 را ارزیابی کردند، که اندازهگیری میکند آیا تعداد ژن کاهش یا افزایش یافته یا همان نسخهها باقی مانده است (2 نسخه، هر نسخه در هر کروموزوم). آنها مقادیر CNA…
-- بیشتر بخوانید -- -
توسعه واکسن سرطان با استفاده از میکروکپسول های جدید
دانشمندان چینی موفق به توسعه واکسن سرطان با استفاده از میکروکپسولهای جدید شدهاند که میتواند مانع از پیشرفت تومور گردد. ارائه فرمولهای کارآمد ساخت واکسن با استفاده از مواد تأیید شده و طراحی مبتکرانه میتواند روند بالینی ارائه آن را تسریع کند. این پژوهش در مجله Science Advances به چاپ…
-- بیشتر بخوانید -- -
تولید پپتید ضدمیکروبی در روده توسط روشی جدید
مریم کشاورز و همکاران -از دپارتمان زیستشناسی دانشگاه چونام کشور کره جنوبی- در مقالهی خود به بررسی TmPGRP-LE در بزرگسالانی که فاقد عفونت میکروبی هستند پرداختهاند. در این تحقیق علمی، پاتوژنهای تهاجمی توسط پروتئینهای تشخیصی پیپتیدوگلیکان که اختصاراً PGRP نامیده میشوند مورد شناسایی قرار گرفتهاند و در پاسخ به عفونتهای…
-- بیشتر بخوانید -- -
تقویت لنفوسیت های T برای مقابله با سرطان
یکی از جدیدترین یافتههای محققان بیان میکند که با القای تغییراتی در لنفوسیتهای T، میتوان آنها را طوری بازتولید کرد که با میزان پایداری بیشتر در برابر تهاجمهای سلولهای سرطانی، به مبارزه بپردازند. نتایج این تحقیق که به تازگی در نشریه Cancer Immunology Research انتشار یافته، از ترکیب نوعی داروی…
-- بیشتر بخوانید -- -
درمان سرطان به کمک نوع جدیدی از لنفوسیت های T
محققان دانشگاه کاردیف، بهتازگی موفق به کشف نوعی از لنفوسیتهای T شدهاند که در درمان سرطان نقش بهسزایی دارد. یافته های حاصل از این مقاله که به تازگی در مجله Nature به چاپ رسیدهاست از یافتن این نوع از سلول های T در طی آزمایشی که به منظور یافتن سلولهای…
-- بیشتر بخوانید --