آلزایمر
-
درمان آلزایمر با آنتی بادی های مونوکلونال
اگر پاندمی کرونا چیزی به ما آموخته باشد، آن نقش آنتی بادیها در زنده نگه داشتن انسان هاست. آنتی بادیها پروتئینهایی هستند که توسط دستگاه ایمنی بدن تولید میشوند و با باکتریها، سمها، سلولهای سرطانی و همچنین ویروس کووید ۱۹ مقابله میکنند. همزمان که تحقیقات گستردهای برای پیشگیری و مقابله…
-- بیشتر بخوانید -- -
شناسایی اولیگومرهای کوچک آلزایمر توسط آنتی بادی جدید
با توجه به روش توسعه آنتی بادی که توسط دانشمندان دانشگاه کمبریج به کار گرفته شده است، ممکن است مشکلات در تشخیص و تعیین کمیت الیگومرهای آمیلوئید β برطرف شود. رویکرد این دانشمندان و همکاران آنها در دانشگاه لندن و لوند، ممکن است نه تنها عدم اطمینان درباره فرضیه آمیلوئید…
-- بیشتر بخوانید -- -
توسعه یک مدل ریاضی برای بررسی عامل تشکیل آلزایمر
در پژوهشی جالب که توسط دانشمندان آمریکایی انجام شده است، یک مدل ریاضی برای نحوه تشکیل فیبریل های آمیلوئید ارائه گردیده است. این مدل ریاضی میتواند در خصوص نحوه تجمع این فیبریلها که درنهایت میتوانند موجب بیماری آلزایمر و برخی دیگر از بیماریها شوند، اطلاعات مفیدی را به دانشمندان بدهد.
-- بیشتر بخوانید -- -
سالی ۵۷۰۰ دلار؛ قیمت داروی آلزایمر ساخت چینیها
داروی درمان بیماری آلزایمر که توسط یک شرکت چینی توسعه یافته و توسط اداره ملی محصولات پزشکی چین نیز تائید شده است، ۵۷۰۰ دلار برای مصرف سالانه هر بیمار قیمتگذاری شد.
-- بیشتر بخوانید -- -
ارتباط فاکتورهای التهابی با بیماری آلزایمر
محققان دانشگاه اوتاگو توانستهاند یک پروتئین التهابی را به مکانیسمهای مختلکننده حافظه ارتباط دهند. آنها معتقدند با پی بردن به نقش این پروتئین در فرایندهای اختلال حافظه میتوان درمانهای مؤثرتری را برای بیماری آلزایمر فراهم کرد. به گفته محققان، تولید بیش از حد پروتئین TNFα ممکن است یکی از دلایل…
-- بیشتر بخوانید -- -
ترسیم تعامل پروتئین-ژن در بیماری آلزایمر
در میان چالشهای پیچیده تشخیص و درمان بیماری آلزایمر، بیمارانی که دارای علائم تحلیلبرنده و یا فاقد آن هستند، ممکن است ظرفیتهای نوروپاتولوژیک مشابهی داشته باشند، اما از نظر میزان کاهش شناختی به طور قابل توجهی متفاوت از هم هستند. یافتههای محققین نشان میدهد ادغام تعاملات پروتئینی با اختلالات ژنی…
-- بیشتر بخوانید -- -
هدف جدید درمان Tauopathyهای عصبی انسان
دانشمندان دانشگاه Temple برای اولین بار نشان دادهاند که مولکولی به نام VPS35، مغز را از پروتئین مضر تاو پاکسازی میکند. این پروتئین در صورت تجمع، موجب اختلالات تحلیل برنده عصبی مانند بیماری آلزایمر میشود. بخش عمدهای از آنچه که VPS35 انجام میدهد سازماندهی و انتقال پروتئینهای ناکارآمد به مکانهای…
-- بیشتر بخوانید -- -
حذف پروتئین سمی از مدلهای نورونی دمانس با ابزار مولکولی
دانشمندان مؤسسه سرطان دانا-فاربر و بیمارستان عمومی ماساچوست (MGH) موفق به پاکسازی یک پروتئین غیر طبیعی از سلولهای مغزی مشتقشده از بیماران مبتلا به بیماری دمانس (زوال عقل) و سایر اختلالات نوروژنراتیو شدهاند. بدین منظور، آنها از یک کاوشگر ویژه جهت تصویربرداری ساختار مغز و تشخیص بیماری آلزایمر و سایر…
-- بیشتر بخوانید -- -
سنتز ترکیب نانو قاصدک قلع و استفاده از آن برای درمان آلزایمر
آلزایمر یکی از متداولترین شکلهای Dementia است که نوع اختلال در عملکرد مغز ایجاد میکند و به تدریج تواناییهای ذهنی بیمار تحلیل میرود. سرکار خانم دکتر درستی در یک مطالعه پژوهشی، از ترکیب زیستی قلع در درمان بیماری آلزایمر استفاده کردند که در ادامه به آن میپردازیم.
-- بیشتر بخوانید -- -
ژندرمانی راه حلی برای پیشگیری آلزایمر
با وجود مطالعات فراوان در زمینه بیماری آلزایمر، هنوز هم علت ویژه این بیماری مشخص نیست. با توجه به نوع نسخههای ژن APOE که یک شخص به ارث میبرد، احتمال ابتلا به اختلال مغزی در وی میتواند به بیش از 12 برابر افزایش یابد. APOE که گاهی اوقات "ژن فراموشی"…
-- بیشتر بخوانید --