پارکینسون
-
تأثیر باکتریهای روده در درمان بیماری پارکینسون
یماران مبتلا به پارکینسون توسط داروی لوودوپا(levodopa) تحت درمان قرار میگیرند. این دارو در مغز به دوپامین که یک انتقالدهنده عصبی است، تبدیل میشود. دانشمندان دانشگاه Groningen نشان دادند که باکتریهای روده میتوانند لوودوپا را به دوپامین متابولیزه کنند. از آنجایی که دوپامین نمیتواند از سد خونی-مغزی عبور کند، تاًثیرگذاری…
-- بیشتر بخوانید -- -
درمان سلول محور بیماری پارکینسون
مغز انسان پیچیدهترین عضو از بدن است و به همین دلیل در مقایسه با سایر اعضا بدن کمترین آگاهی را از نحوه فعالیت آن داریم. بنابراین آیا روشهای کنونی مطالعه مغز اطلاعات کافی از نحوه فعالیت آن را به ما میدهند؟ روشهای اخیر تغییر ژنتیک و طراحی دارو میتوانند نشان…
-- بیشتر بخوانید -- -
اثربخشی اصلاح پروتئین برای درمان پارکینسون
بیماری پارکینسون یک بیماری عصبی ناتوانکننده است که ناشی از دستدادن نورونهای تولیدکننده دوپامین بوده است. در حال حاضر، محققان به دنبال راهکارهایی برای جایگزینی یا بازگرداندن عملکرد این نورونها یا افزایش سطح دوپامین هستند. در این مطالعه، محققان با تغییر یک پروتئین، آن را قادر به ورود به سلولهای…
-- بیشتر بخوانید -- -
نقش دوپامین در پارکینسون و اختلالات روانپزشکی
یک مطالعه جامع نشان میدهد که در RNA سلولهای تولیدکننده دوپامین در مغز، جهانی پویا و درحال تغییر وجود دارد که میتواند اطلاعات گستردهای از سببشناسیهای مرتبط با ابتلاء به بیماریهایی چون پارکینسون، اسکیزوفرنی و دیگر بیماریهای عصبیشناختی در اختیار محققان قرار دهد.
-- بیشتر بخوانید -- -
تشخیص زود هنگام پارکینسون به کمک نانوتکنولوژی
علائم بیماری پارکینسون شامل لرزش، بویایی، مشکلات عصبی و روانپزشکی است. با اینحال، بسیاری از مردم تا زمانیکه بیماری آنها پیشرفت چندانی نداشته باشد، نمیتوانند آن را تشخیص دهند. اخیرا گروهی از محققان از یک حسگر تنفسی برای تشخیص زود هنگام پارکینسون استفاده کردهاند.
-- بیشتر بخوانید -- -
نقش باکتریوفاژها در بیماری پارکینسون
باکتریوفاژها ویروسهایی هستند که به باکتریها حمله میکنند و آنها را از بین میبرند. در جدیدترین مطالعات مربوط به بررسی بیماری پارکینسون، محققان مؤسسه میکروبشناسی انسانی، مستقر در نیویورک، نقش برخی از باکتریوفاژها را در شروع بیماری پارکینسون کشف کردهاند.
-- بیشتر بخوانید -- -
تشدید بیماری پارکینسون توسط سلولهایT
محققان بیماری پارکینسون را به عنوان یک بیماری خودایمنی احتمالی شناسایی میکنند. دانشمندان در حال تلاش برای به دست آوردن بینشی در مورد مکانیسمهایی هستند که منجر به از دست رفتن سلولهای عصبی تولیدکننده دوپامین میشود. آنها تعداد بالایی از سلولهایT را در مغز میانی بیماران پارکینسون یافتند. این سلولها…
-- بیشتر بخوانید -- -
درک بهتر بیماری پارکینسون به کمک تصویربرداری 3D
علل دقیق بیماری پارکینسون هنوز ناشناخته است. اخیراٌ گروهی از محققان به رهبری پروفسور هنینگ استالبرگ از دانشگاه بازل با طرح دوبارهی این سوال که بیماری پارکینسون چگونه شکل میگیرد، قصد دارند تا درک بهتر و جدیدتری از این بیماری به دست آورند. تاکنون فرض شده است که پروتئین آلفا-سینوکلین…
-- بیشتر بخوانید -- -
پاسخ بهتر سلول های در معرض تنش با کمک مولکول های ژل مانند
محققان در دانشگاه شیکاگو مطالعات خود را به مدت پنج سال بر روی یک پروتئین خاص (Pab1) درون سلول که به تنش های محیطی از جمله نوسانات دمایی و کمبود انرژی در محیط حساس است، معطوف کردهاند. (Pab1) به سلول کمک میکند که پاسخ مناسبتری برای ادامه فعالیت و رشد…
-- بیشتر بخوانید -- -
تولید پروتئینهای درمانی در آب دهان جانوران
بسیاری از جانورانی که در مزارع و دامداریها نگهداری میشوند، دارای غدد بزاقی بسیار فعالی هستند. با مطالعهی جدیدی که صورت گرفته است، دانشمندان امیدوارند این غدد در آینده یک بیوراکتور برای تولید پروتئینهای مفید و کاربردی شوند.
-- بیشتر بخوانید --