خانه اخبار مشترک نانوبیوتکنولوژی بسته بندی خوراکی مواد غذایی از پروتئین های شیر

بسته بندی خوراکی مواد غذایی از پروتئین های شیر

0
0
559

در سوپر مارکت ها همه مواد غذایی از نان و لبنیات و پفک گرفته تا فرآورده های گوشتی در پوشش های پلاستیکی بسته بندی شده اند.


 

 

✅ این امر نه تنها منجر به تولید مقادیر فراوانی ضایعات غیر قابل بازیافت و غیر زیست تجزیه پذیر می شود، بلکه این لایه های پلاستیکی نازک چندان قادر به ممانعت از فساد مواد غذایی نیز نمی باشند.

از طرف دیگر بعضی از پلاستیک ها ممکن است که مواد مضری را به غذاها سرایت دهند. با توجه به این مشکلات، محققان موفق به تولید لایه های بسته بندی شده اند که از پروتئین های شیر ساخته شده اند و حتی قابل خوردن نیز می باشند.

این پوشش های بر پایه ی پروتئین کازئین، تا ۵۰۰ برابر مسدود کننده های قوی تر اکسیژن نسبت به نمونه های پلاستیکی هستند و در نتیجه از فساد مواد غذایی ممانعت می کنند.

☑️لینک خبر: yon.ir/dlU3

  • ساخت پلیمرهای ضد میکروبی – اخبار زیست فناوری

    ساخت پلیمرهای ضد میکروبی

    محققان پلیمرهای ضد میکروبی ارزان قیمت که برای پوست مناسب بوده و در کشتن میکروب‌ها بسیار مؤ…
بارگذاری نوشته های مرتبط بیشتر
مطالب بیشتر از این نویسنده محمد بهنام راد
بارگذاری بیشتر در نانوبیوتکنولوژی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

بررسی کنید

کشف مسیر مولکولی محافظت شده‌ عامل پیری

✅ محققین مسیر مولکولی جدیدی کشف کردند که طول عمر و سلامتی را در کرم ها و پستانداران کنترل …