نانوبیوتکنولوژی

بسته بندی خوراکی مواد غذایی از پروتئین های شیر

در سوپر مارکت ها همه مواد غذایی از نان و لبنیات و پفک گرفته تا فرآورده های گوشتی در پوشش های پلاستیکی بسته بندی شده اند.


این امر نه تنها منجر به تولید مقادیر فراوانی ضایعات غیر قابل بازیافت و غیر زیست تجزیه پذیر می شود، بلکه این لایه های پلاستیکی نازک چندان قادر به ممانعت از فساد مواد غذایی نیز نمی باشند.

از طرف دیگر بعضی از پلاستیک ها ممکن است که مواد مضری را به غذاها سرایت دهند. با توجه به این مشکلات، محققان موفق به تولید لایه های بسته بندی شده اند که از پروتئین های شیر ساخته شده اند  حتی قابل خوردن نیز می باشند.

این پوشش های بر پایه ی پروتئین کازئین، تا 500 برابر مسدود کننده های قوی تر اکسیژن نسبت به نمونه های پلاستیکی هستند و در نتیجه از فساد مواد غذایی ممانعت می کنند.

لینک خبر

برچسب‌ها
نمایش بیشتر

نوشته‌های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
EnglishIran
بستن
بستن