بیوتکنولوژی میکروبیتولید در مقیاس وسیع

تولید محصولات با استفاده از میکروارگانیسم‌ های قارچی و مواد اولیه بازیافتی

امروزه تولید مواد با پایه‌ زیستی در شرایط رشد مطلوب برای کپک‌ها و میکروارگانیسم‌های قارچی با استفاده از مواد خام قابل بازیافت امکان‌پذیر است. تیم تحقیقاتی Fraunhofer در حال توسعه روش‌های تخمیر در مقیاس صنعتی است. هدف اصلی بهینه‌سازی ترکیب بیوسورفکتانت‌های تولید شده، برای کاربردهای مختلف در زمینه پاک‌کننده‌ها است.


مشاهده یک لایه‌ سبز-آبی کپک روی نان، میوه و یا … آن ماده را دور ریختنی می‌کند، زیرا قارچ‌ها برای سلامتی مضر هستند. محققان مؤسسه Fraunhofer به مطالعه کپک‌ها به‌ ویژه از جنس Aspergillus، هم‌چنین قارچ مخمر و قارچ سیاه علاقه‌مند هستند، زیرا قارچ‌ها در تولید آنتی‌بیوتیک‌ها و صنایع غذایی ضروری هستند. قارچ‌ها به تولید مواد شیمیایی بدون اثر کربن‌دی‌اکسید کمک می‌کنند و اساس تولید مواد شوینده، مواد دارویی و پلاستیک‌ها هستند.

در مقایسه با نفت، استخراج مواد شیمیایی از مواد خام قابل بازیافت، باعث آزاد شدن کربن‌دی‌اکسید در اتمسفر نمی‌شود. هم‌چنین استفاده از قارچ‌ها به عنوان میکروارگانیسم‌های تولید کننده، دارای مزایایی از جمله به‌کارگیری مسیرهای مختلف متابولیکی برای تولید محصولات متنوع است.

محققان انواع مختلفی از مواد شیمیایی را با استفاده از قارچ‌ها تولید می‌کنند، مانند اسید مالیک که عمر مفید محصولات پخته شده مثل مربا را بهبود می‌بخشد. هم‌چنین می‌‌تواند به عنوان یک بلوک ساختمانی برای پلی‌استرهای زیستی استفاده شود. در آبجو، مخمر شکر مالت جو را جذب می‌کند، در حالی که در تولید اسید مالیک، قارچ‌های Aspergillus شکر یا روغن‌های گیاهی را تبدیل می‌کنند.

می‌توان با تغذیه قارچ‌ها با یک چوب آغشته به محلول قندی، آن‌ها را به تولید اسید مالیک هدایت کرد. هم‌چنین با یک فرایند مشابه، از مواد فعال سطحی می‌توان برای تولید مواد شوینده، دارویی و … استفاد کرد. قارچ‌های سیاه انگل‌هایی هستند که گیاهان را آلوده می‌کنند و به‌ نظر می‌رسد که آن‌ها سوخته شده‌اند. مخمرها نیز تولیدکنندگان جالبی هستند. علاوه بر تولید آبجو، مخمرهای خاصی هستند که در تولید مولکول‌ها برای سنتز پلاستیک‌های جدید استفاده می‌شوند.

اگر مواد شیمیایی دارای پایه‌ زیستی در کاربرد‌های صنعتی استفاده شوند، باید در مقیاس وسیعی سنتز شوند، که افزایش تولید از کیلوگرم به تن به مهندسی و محاسبات زیادی نیاز دارد. این حجم عظیم به مواد اولیه زیادی نیاز دارند و قارچ‌ها نیاز به تغذیه دارند که منبع ترجیحی محققان قند چوب است. با شرایط رشد مطلوب برای کپک‌ها و میکروارگانیسم‌های قارچی با استفاده از مواد خام قابل بازیافت، به آن‌ها امکان تولید مواد شیمیایی در مقیاس تن داده می‌شود.

منبع خبر

Rate this post
برچسب‌ها
نمایش بیشتر

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
EnglishIran
بستن
بستن