کشاورزی دریایی انقلابی در تولید مواد غذایی و زیست توده

یکم و دوم اکتبر ۲۰۱۸، کنفرانسی با عنوان “انقلابی در تولید مواد غذایی و زیستتوده” درباره کشاورزی دریایی در کلن آلمان برگزار خواهد شد. در این کنفرانس، پیشتازان حوزههای تولید غذای دریایی از آینده و ایدههای تولید غذا و زیستتوده سخنرانی خواهند کرد.
آبزیپروری تنها محدود به پرورش ماهی نیست. دریاها پتانسیل بسیار بیشتری برای بهرهبرداری دارند. روشهای سنتی استفاده از دریا، نه تنها جوابگوی نیاز آینده نیست، بلکه تا به امروز نیز خسارتهای زیادی به محیط زیست وارد کرده است. در آینده نزدیک، تغییراتی در آبزیپروری مدرن ایجاد خواهد شد. کنفرانس “انقلابی در تولید مواد غذایی و زیستتوده” راهحلهای جدیدی برای کشت آبی و دریایی ارائه خواهد داد.
جلبکهایدریایی در تبدیل کربندیاکسید و انرژی خورشید به زیستتوده پیشتاز هستند. این جلبکها منبع غنی از اسیدهای چرب غیر اشباع، ویتامینها و آنتیاکسیدانها تلقی میشوند. طی سالها، صنایع و دانشگاهها در پی یافتن کاربردهای جدیدی برای این موجودات در صنایعغذایی، دارویی، شیمیایی و انرژی هستند. پارک جلبکی دانشگاه واخنینگن هلند پیشتاز تحقیقات روی جلبک است. رئیس پارک -دکتر ماریا باربوسا- در این کنفرانس درباره آینده جلبکها سخنرانی خواهد داشت.
چرخه مواد یکی از موارد مهم در کشاورزی پایدار است. در آبزیپروری این اصطلاح با مثال آکواپونیک اجرا می شود. در آکواپونیک، بدون استفاده از خاک، آب استخرهای پرورش ماهی، که سرشار از مواد مغذی است، برای کشت گیاهان استفاده میشود. گیاهان آب را فیلتر کرده و آب تصفیه و شیرین دوباره به مزارع پرورش ماهی باز میگردد. ارزیابی امکان استفاده از آکواپونیک بهعنوان راهحل تأمین محلی آب برای آبزیپروری در این کنفراس مطرح و بررسی خواهد شد.
کشاورزی روی دریا ایدهای خاص است. شرکت اسپانیایی اسمارت فلوتینگ فارمز، فناوریهای مختلفی را در زمینه کشاورزی بدون خاک، آبزی پروری و انرژی خورشیدی ایجاد کرده تا بتوان بدون تصرف زمین، تولید غذا را در دریا انجام داد. مسئولین این شرکت در کنفرانس انقلابی در تولید مواد غذایی و زیستتوده سخنرانی خواهند داشت.
این کنفرانس، یکم و دوم اکتبر در کلن آلمان برگزار میشود. ۵۰ سخنران و ۳۰ ارائه دهنده از پیشتازان حوزههای تولید غذای دریایی، درباره ایدههای مختلف در تولید غذا و زیستتوده دریایی سخنرانی خواهند داشت.