صفحه اصلی بیوتکنولوژی کشاورزی یافتن راهی جهت “بو کشیدن” رسیدن میوه ها

یافتن راهی جهت “بو کشیدن” رسیدن میوه ها

0
0
152

دانشمندان دانشگاه لستر برای اولین بار با استفاده از شواهد شیمیایی که مانند امضا و اثر انگشت نسبت به پدیده مورد نظر یکتا هستند، موفق به یافتن راهی جهت تشخیص مرحله رسیدگی میوه های انبه شده اند.

شناسایی حالت رسیدگی میوه ها برای تولیدکنندگان و توزیع کنندگان میوه بسیار با اهمیت است و از نظر تجاری عواید فراوانی دارد.

محققین از یک “بینی الکترونیک” نوین و سریع جهت تشخیص مواد فرار از سطح میوه همچون ترکیبات استری که نشانگر رسیده شدن میوه هستند، استفاده کرده اند. این روش به صورت بلادرنگ (real time) و غیر تهاجمی عمل می کند.

☑️لینک خبر: yon.ir/xka2
☑️لینک مقاله : yon.ir/16as

بارگذاری مطالب مرتبط بیشتر
بارگذاری توسط محمد بهنام راد
بارگذاری در بیوتکنولوژی کشاورزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بررسی کنید

کشف مسیر مولکولی محافظت شده‌ عامل پیری

✅ محققین مسیر مولکولی جدیدی کشف کردند که طول عمر و سلامتی را در کرم ها و پستانداران کنترل …