بیوتکنولوژی کشاورزیزیحسگرها
یافتن راهی جهت “بو کشیدن” رسیدن میوه ها
دانشمندان دانشگاه لستر برای اولین بار با استفاده از شواهد شیمیایی که مانند امضا و اثر انگشت نسبت به پدیده مورد نظر یکتا هستند، موفق به یافتن راهی جهت تشخیص مرحله رسیدگی میوه های انبه شده اند.
شناسایی حالت رسیدگی میوه ها برای تولیدکنندگان و توزیع کنندگان میوه بسیار با اهمیت است و از نظر تجاری عواید فراوانی دارد.
محققین از یک “بینی الکترونیک” نوین و سریع جهت تشخیص مواد فرار از سطح میوه همچون ترکیبات استری که نشانگر رسیده شدن میوه هستند، استفاده کرده اند. این روش به صورت بلادرنگ (real time) و غیر تهاجمی عمل می کند.