خانه بیوتکنولوژی کشاورزی یافتن راهی جهت “بو کشیدن” رسیدن میوه ها

یافتن راهی جهت “بو کشیدن” رسیدن میوه ها

0
0
153

دانشمندان دانشگاه لستر برای اولین بار با استفاده از شواهد شیمیایی که مانند امضا و اثر انگشت نسبت به پدیده مورد نظر یکتا هستند، موفق به یافتن راهی جهت تشخیص مرحله رسیدگی میوه های انبه شده اند.

شناسایی حالت رسیدگی میوه ها برای تولیدکنندگان و توزیع کنندگان میوه بسیار با اهمیت است و از نظر تجاری عواید فراوانی دارد.

محققین از یک “بینی الکترونیک” نوین و سریع جهت تشخیص مواد فرار از سطح میوه همچون ترکیبات استری که نشانگر رسیده شدن میوه هستند، استفاده کرده اند. این روش به صورت بلادرنگ (real time) و غیر تهاجمی عمل می کند.

☑️لینک خبر: yon.ir/xka2
☑️لینک مقاله : yon.ir/16as

بارگذاری نوشته های مرتبط بیشتر
مطالب بیشتر از این نویسنده محمد بهنام راد
بارگذاری بیشتر در بیوتکنولوژی کشاورزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

بررسی کنید

کشف مسیر مولکولی محافظت شده‌ عامل پیری

✅ محققین مسیر مولکولی جدیدی کشف کردند که طول عمر و سلامتی را در کرم ها و پستانداران کنترل …