گازهای گلخانه ای

اثر کارخانجات گوشت و لبنیات بر گرمایش جهانی

محققین در گزارشی به این موضوع اشاره کردند که صنایع گوشت و لبنیات اثر قابل توجهی بر گرمایش جهانی و انتشار گازهای گلخانه‌ای دارند و کارخانجات بزرگ گوشت و لبنیات، در مقایسه با کارخانجات نفت از نظر تولید گازهای گلخانه‌ای، گوی سبقت را ربوده‌اند. زمان آن فرارسیده است تا اثر کارخانجاتی به جز نفت و گاز نیز بر گرمایش جهانی مورد بررسی قرار گیرد.


محققین از میزان تولید کارخانجات گوشت و لبنیات استفاده کردند تا مقدار گازهای گلخانه‌ای منتشرشده را محاسبه کنند. آن‌ها دریافتند که تعداد کمی از کارخانجات بزرگ گوشت و لبنیات، اطلاعات گازهای منتشرشده را ارائه می‌کنند و کارخانجاتی که همکاری می‌کنند، اطلاعات وابسته به زنجیره‌ی تأمین را در اختیار اندیشمندان قرار نمی‌دهند. آن‌ها اشاره می‌کنند که زنجیره‌ی تأمین در صنعت، ۸۰ درصد انتشار گازهای گلخانه‌ای را بر عهده دارد.

بیش‌ترین سهم تولید گوشت و لبنیات به کشورهای ویژه‌ای اختصاص می‌یابد که از جمله آن‌ها می‌توان به آرژانتین، ‌برزیل،‌ آمریکا، ‌اتحادیه‌ی اروپا،‌ کانادا، ‌استرالیا و نیوزلند اشاره کرد. محققین همچنین ادعا می‌کنند که ۵ کارخانه‌‌ی بزرگ گوشت و لبنیات، سهم بیشتری از کارخانجات صنایع دیگر مانند

Shell ،BP و ExxonMobil در انتشار گازهای گلخانه‌ای دارند!

تحلیل آن‌ها بر نتایج صنعتی، نشان می‌دهد که در صورتی که تولید گوشت و لبنیات تا سال ۲۰۵۰ کاهش نیابد، ۸۰ درصد بودجه‌ی مربوط به مجوز جهانی انتشار گازهای گلخانه‌ای، باید از کارخانجات گوشت و لبنیات گرفته شود.

لینک خبر

برچسب‌ها
نمایش بیشتر

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
EnglishIran
بستن
بستن